Al meer dan 15 jaar all round ervaring en tevens gecertificeerd voor werkzaamheden aan alle hybride en elektrische auto’s. Bij AGS Autobedrijf streven we om samen met de klant tot een zo goed mogelijke oplossing voor de reparatie te komen. Hierbij hechten wij veel waarde aan een eerlijke en een service gerichte aanpak.

Bij AGS Autobedrijf kunt u terecht voor onderhoud van alle merken, hybride of elektrische auto’s. Door jaren lange ervaring bij onder andere Ford en Jaguar, scholing en opleidingen, is er kennis voor het onderhouden en repareren van alle merken auto’s.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 15 jaar all round ervaring
 • Wij zijn gecertificeerd in onderhoud en reparatie
 • Werken enkel met kwalitatieve en erkende tools en producten
 • Transparant in kosten en werkzaamheden
 • Elke klant krijgt dezelfde servicegerichte aanpak
AGSAutobedrijf_overons
AGS Autobedrijf ingang
%
CUSTOMER
SATISFACTION
AUTO'S PER DAG GEREPAREERD
BANDEN WISSELEN PER JAAR
APK CONTROLERS PER JAAR
 • "Altijd goede en betaalbare service!"

  CELINE
 • "Staan altijd voor je klaar. Boven verwachting geholpen tegen een nette prijs."

  TYAS
 • "Vakkundig en altijd zeer snel geholpen."

  JURGEN

OVERZICHT WERKZAAMHEDEN

Onderstaand een kleine impressie van de werkzaamheden die wij leveren.
Als u vragen heeft over deze of andere werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

BANDEN WISSEL

Met een bandel wissel naar bijvoorbeeld winterbanden rijdt u veilig op de weg onder winterse omstandigheden. Ook vernieuwing van banden voeren wij uit.

APK

Verloopt de APK van uw auto? Wij zijn gediplomeerde APK-keurmeesters en beoordelen de staat van uw auto volgens RDW-regelgeving.

OLIE VERVERSEN

Om te zorgen dat de motor van uw auto goed en soepel blijft functioneren dient u om de zoveel tijd of kilometers uw olie te verversen.

WALNUT BLASTING

Een vervuild inlaat traject kan tot gevolg hebben dat het brandstof verbruik hoger is dan normaal. Wij kunnen deze middels Walnut Blasting reinigen.

MOTOR DIAGNOSE

Branden er bijvoorbeeld lampjes op uw dashboard en kunt u zelf het probleem niet achterhalen of oplossen? Wij voeren graag een diagnose voor u uit.

ELEKTRISCHE AUTO'S

Het onderhouden en repareren van elektrische auto’s vereist hele andere techniek. Wij zijn daarom gecertificeerd in deze werkzaamheden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OPCONTACT

© Copyright 2021 AGS Autobedrijf