AGS Autobedrijf Goes heeft al meer dan 15 jaar all round ervaring en is tevens gecertificeerd voor werkzaamheden aan alle hybride en elektrische auto’s. Bij AGS Autobedrijf Goes streven we om samen met de klant tot een zo goed mogelijke oplossing voor de reparatie te komen. Hierbij hechten wij veel waarde aan een eerlijke en een service gerichte aanpak.

Bij AGS Autobedrijf Goes kunt u terecht voor onderhoud van alle merken, hybride of elektrische auto’s. Door jaren lange ervaring bij onder andere Ford en Jaguar, scholing en opleidingen, is er kennis voor het onderhouden en repareren van alle merken auto’s.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

 • Meer dan 15 jaar all round ervaring
 • Wij zijn gecertificeerd in onderhoud en reparatie
 • Werken enkel met kwalitatieve en erkende tools en producten
 • Transparant in kosten en werkzaamheden
 • Elke klant krijgt dezelfde servicegerichte aanpak
AGS Autobedrijf Goes
AGS Autobedrijf ingang
%
CUSTOMER
SATISFACTION
AUTO'S PER DAG GEREPAREERD
BANDEN WISSELEN PER JAAR
APK CONTROLERS PER JAAR
 • "Altijd goede en betaalbare service!"

  CELINE
 • "Staan altijd voor je klaar. Boven verwachting geholpen tegen een nette prijs."

  TYAS
 • "Vakkundig en altijd zeer snel geholpen."

  JURGEN
AGSAutobedrijf_banden

Missie

AGS Autobedrijf Goes streeft ernaar om samen met de klant tot een zo goed mogelijke oplossing voor de reparatie te komen. Hierbij hechten wij veel waarde aan een eerlijke en een service gerichte aanpak.

Bij AGS Autobedrijf Goes kunt u terecht voor APK, reparaties en onderhoud van alle merken, hybride of elektrische auto’s. Ook zijn wij gespecialiseerd in walnutblasting en interne motorreiniging. Tot slot kunt u vrijblijvend terecht bij ons voor specifieke vragen of een second opinion als u twijfelt of een andere garage wel de juiste diagnose heeft gesteld.

Vragen?

Heeft u vragen aan AGS Autobedrijf Goes? Bent u benieuwd naar de kosten van een reparatie? U kunt altijd een mail sturen met uw vraag. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden. Ook bent u van harte welkom om binnen te lopen of te bellen. AGS staat voor Altijd Goede Service en we zullen altijd ons best doen deze service aan u te geven!

 • Meer dan 15 jaar all round ervaring
 • Wij zijn gecertificeerd in onderhoud en reparatie
 • Werken enkel met kwalitatieve en erkende tools en producten
 • Transparant in kosten en werkzaamheden
 • Elke klant krijgt dezelfde servicegerichte aanpak

Over AGS Autobedrijf Goes

Aan het hoofd van AGS Autobedrijf Goes staat Vincent Bitter. Hij heeft al ruim 20 jaar ervaring in het APK-keuren, onderhouden en repareren van alle merken auto’s.  Deze ervaring heeft hij opgedaan bij onder andere Ford, Jaguar en universele garages. Door jaarlijks scholing en opleidingen te volgen, is er voldoende kennis voor het onderhouden en repareren van alle merken auto’s. In 2018 heeft Vincent de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Zijn belangrijkste reden hiervoor is om nog beter in te kunnen spelen op de vraag en de wens van de klant. Vincent heeft al vanaf kleine jongen een grote passie voor alles wat met auto’s te maken heeft. Het was voor hem dus al snel duidelijk dat hij automonteur zou worden. Hij vindt het elke keer weer een uitdaging om elke auto weer goed rijdend te krijgen.

AGS Autobedrijf Goes is gestart op 1 mei 2018. Inmiddels werken er 3 monteurs die dagelijks met veel plezier en enthousiasme aan de slag gaan met de auto’s. We vinden het belangrijk alles in overleg met de klant te doen. Dus blijkt de reparatie groter te worden of duurder uit te vallen dan we van te voren hadden aangegeven, dan zullen we de klant hiervan op de hoogte te brengen. Ook maken we gebruik van de kennis van onze collega autobedrijven als het gaat om specifieke vragen of gevallen. We kijken ook altijd naar mogelijkheden om bepaalde onderdelen tweedehands te krijgen als u dit wenst.

OVERZICHT WERKZAAMHEDEN

Onderstaand een kleine impressie van de werkzaamheden die wij leveren.
Als u vragen heeft over deze of andere werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

BANDEN WISSEL

Met een bandel wissel naar bijvoorbeeld winterbanden rijdt u veilig op de weg onder winterse omstandigheden. Ook vernieuwing van banden voeren wij uit.

APK

Verloopt de APK van uw auto? Wij zijn gediplomeerde APK-keurmeesters en beoordelen de staat van uw auto volgens RDW-regelgeving.

OLIE VERVERSEN

Om te zorgen dat de motor van uw auto goed en soepel blijft functioneren dient u om de zoveel tijd of kilometers uw olie te verversen.

WALNUT BLASTING

Een vervuild inlaat traject kan tot gevolg hebben dat het brandstof verbruik hoger is dan normaal. Wij kunnen deze middels Walnut Blasting reinigen.

MOTOR DIAGNOSE

Branden er bijvoorbeeld lampjes op uw dashboard en kunt u zelf het probleem niet achterhalen of oplossen? Wij voeren graag een diagnose voor u uit.

ELEKTRISCHE AUTO'S

Het onderhouden en repareren van elektrische auto’s vereist hele andere techniek. Wij zijn daarom gecertificeerd in deze werkzaamheden.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OPCONTACT

© Copyright 2022 AGS Autobedrijf